Genetisch onderzoek

Wij maken gebruik van genetisch onderzoek:

Genen zijn de basis voor de stofwisseling in jouw lichaam. Wordt hun activiteit door bepaalde factoren beïnvloed zoals bv door virussen of bacteriën, door in voedsel of ademlucht aanwezige toxinen of door schommelende hormoonniveaus is dit in veranderde metabole processen terug te zien. Deze veranderingen kunnen wij door middel van speeksel- of urinemonsters bij jou meten. De waardes van patiënten verschillen van de waardes van gezonde mensen. Deze verschillen geven ons aanwijzingen over bij wie welke behandelingen toegepast kunnen worden. Door herhaalde metingen van jouw speeksel en urine kunnen wij de activiteit van jouw genen nauwkeuring in de gaten houden en zien of een behandeling werkt en hoe zich jouw metabole processen veranderen en hopelijk verbeteren.

Hiervoor maken wij gebruik van de nieuwste technieken van genetisch onderzoek.

Op die manier proberen wij de oorzaak van de ziekte te vinden en te behandelen in plaats van alleen de symptomen te bestrijden. Voor fibromyalgie en CFS patiënten b.v. betekent dit, dat wij voornamelijk kijken naar genen in de celkern en in de mitochondria in cellen van het immuun- en zenuwsysteem. Het is bekend dat bij deze patiënten het zenuwstelsel ontstoken kan raken en het immuunsysteem overactief is. Wij proberen erachter te komen of en waarom dit bij jou het geval is. Voor long covidpatiënten wijzen de eerste onderzoeksresultaten in dezelfde richting.

 

 

New Generation Care maakt gebruik van functionele cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te blijven optimaliseren. Klik hier voor meer informatie.